31 Mayıs 2013 Cuma

Metin2 'de Başkasına Düşen İtemi Çalma Hilesi


Evet sayın kardeşlerim bazı arkadaşların ısrarları üzerine başkasına düşen itemi çalma hilesini buldum geldim :) şimdi sizde o eski günler gibi çok uğraşıp kasmaya çalıştığınız itemleri v.s daha kolaylıkla toplayabileceksiniz :) bu hileyi indirip kullandıktan sonra neymiş o eski günler keşke daha önceden indirseydim diyeceksiniz :) şimdii asıl mevzumuza yavaş yavaş girelim derim .. Ne dersiniz sizde elit bi metin2 oyuncusu olabilecekmisiniz ? ? :) tabiki olacaksınız hadi o zaman ..
Eveet sıra geldi o muhteşem hileye .. Adından anlaşıldığı gibi metin2 oynerken rakip oyuncu bi metin taşı kırdığı zaman içinden düşen değerli itemleri rakibe düşen itemleride siz kendinize düşmüş gibi alabileceksiniz artık :)


Başkasına düşen item'i çalma hilesi






Gelelim hilenin kullanımına (kullanma kılavuzu)  ;
Arkadaşlar ilk olarak aşşağıda verdiğim indirme kodundan dosyalar'ı indiriyoruz. Daha sonra ise dosyaları kendinize özgü bi yere çıkarıyorsunuz (masaüstü, belgeler, özel belgeler v.s). Çıkarma işlemi bittikten sonra kendi servera giriş yapıyorsunuz. Oyna girdiğinizde yan karakterinizle veya arkadaşınızla gurup kurun. Çıkardığınız dosyaların içinden injektör'ü açınız ve dll bul seçeneğini deneyin masaüstüne atılan drop.dll dosyasını seçin ve çalıştır deyin. Çalıştır seçeneğini tusladıktan sonra 3-5 saniye içinde oyuna geçin ve ekrana çıkmış olan kutucuğa pvp 'ni exe sini yazın. Oynadığınız pvp'ye sağ tık yapıp işlemden git seçeneğine tıklayın. Yazan ismi ekrana yazıp oynadığınızda hilemiz kullanıma hazır olacak .. Yani herşey bu kadar basit :)


Başkasına düşen itemi çalma


Hile indirme linki : http://goo.gl/x3blq
(kendi pc'mde tarattım virüsleri temizledim ama siz gene her ihtimale karşı tarattırın ne olur ne olmaz ;) )

Gene bi hilemizinde sonuna geldik elimizden geldiği kadarıyla anlattım iyi oyunlar iyi hileler :) sürekli güncel oyun hilelerini sitemizden takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder