31 Mayıs 2013 Cuma

Farmville 2 su hilesi


Evet Arkadaşlar daha önceki paylaşımda 3 adet facebook oyun hilesi paylaştık. bazı arkadaşların isteği üzerine Farmville2 su hilesini sizinle paylaşıyoruz. ilerleyen zamanlarda yeni editörler alındığı taktirde dahada çok hile paylaşacağız sitemizi açalı daha 2 hafta olmadı ama siz değerli kardeşlerim için arayıp tarayıp hileleri sunuyorum size.. dahada boş vaktim olsada sizlerler için paylaşım yapabilsem keşke.. evet gelelim hilemize
Farmville 2 Su Hilesi

Cheatengine nedir ne işe yarar ?

Cheatengine Açık kaynak olarak geliştirilen bir online modifiye aracıdır. Yani Farmville gibi oyunlardaki sayı , parasal değerler ile oynamamıza yarayan bir programdır . Bir çok facebook hilesi'nin kaynağı cheatengine'dir.

Cheatengine indirme linki ; http://www.gezginler.net/indir/cheat-engine.html
(Programı indirdik ve virus bulamadık genede siz her ihtimale karşı taramayı kesinlikle unutmayın)

Programı indirdikten sonra anlatımını aşşağıdaki videoda yükledim





Arkadaşlar videoda herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmış benim bundan daha iyi olarak yazı dökmem nerdeyse imkansız :) Paylaşımlarımıza devam etmekle beraber siz kardeşlerimiz için elimizden gelen herşeyi yapmaktayız istek veya öneriniz olursa olumlu veya olumsuz yorumda paylaşırsanız sevinirim :) iyi Oyunlar iyi hileler takipci canlar ;) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder