31 Mayıs 2013 Cuma

Facebook Oyun Hileleri 2013


Sayın Oyun sever Kardeşlerim facebook oyun


larındada gene sizlerle beraberiz bugünde :) Bloğumuz açılalı pek hayli zaman Gende takip eden arkadaşlarımıza teşşekkürlerimi sunuyorum  :) Günümüzde pek çok online oyunla beraber facebook'da Kendini Belli etmeyi Çok kolay bir şekilde başardı hem sosyal ağ paylaşımı olsun hem Reklam sektörü olsun Dünya genelinde bir liderlik derecesine gelen facebook  oyunlarıda moda olmaya başladı. Bu oyunlar sayesinde Hem Boş vakitleri Değerlendiriliyor hemde zihinsel gelişime yardımcı oluyor. Biz ise yeni hileler bulasıya kadar en çok oynanan en popüler oyunların hilesini Şimdi Paylaşacağız ilerliyen zamanlarda ise siz takipçilerimiz bizi takip ederseniz daha çok oynunun hilesini paylaşacağımıza emin olabilirsiniz.. Eğer daha çok istediğiniz bir hile olursa yorum olarak atarsanız sizin için temin etmek için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım takipci canlar ;) 
Nedir bu oyunlar ?

Castleville Hileleri

Castleville Zynga firması'nın bir oyunudur firma'nın yaptığı en iyien çok tutulan  oyunu diyebilirim, demeliyim. Facebook'un en popüler oyunu olma özelliğini taşıyor . Oyun'un 3D daha heyacan dahada tutku katıyor . Oyun  Orta cağ zamanında geçmektedir . Canavarlar'dan köyünüzü koruyarak gelişmeye çalışıyorsunuz .Bu oynu her kesimden yaş guru oynuyor.  Bir birinden farklı yüzlerce görev yaparak köyünüzün gelişimine hız katabiliyorsunuz . Vereceğimiz Castleville hileleri ile sizlere bu oyunda kolayca rakiplerinizin önüne geçeceksiniz.

Farmville Hileleri




Farmville  ise Facebook'un 2. oynu diyebiliriz  . Casyle ville ile benzerlikleri çoktur . Bu bir tarla oyunu olup kendi tarlanızı geliştirebilirsiniz. bu oyun size başlangıçta küçük tarla verdiği için kısa süreliğine sıkıcı gelebilir ama geliştirdikçe oyna hevesiniz hırsınız dahada artıyor ve gelişip günlük hayatta karalarınızda dahada kolay davranmanızda yardımcı oluyor.. Tarlanıza sürelerine göre domates , çilek , üzüm vb. meyve ve sebze ekebilirsiniz . Yine Farmville Hileleri ile süreleri kısaltıp daha kısa sürede en tepe noktaya gelebileceksiniz .

Sims social Hileleri




Sims social da sanalika tarzı bir oyun olmakla beraber facebookda büyük bir kullanıcı kitlesine sahip diğer oyunumuzdur . Yine diğer oyunlarda olduğu gibi Sims social hileleri ile karakterinizi çabucak geliştirebileceksiniz .




 Şimdilik 3 adet oyunun hilesiniz paylaştık ve siz istediğiniz oynu yorumda belirttiğiniz taktirde dahada çok facebook oyun hilesi ekliyeceğiz.


1 yorum: